01.03.2014.

Конзулките броеа до 30

ОДЛИЧЕН СТАРТ НА ФУДБАЛСКАТА ПРОЛЕТ ЗА ФУДБАЛЕРКИТЕ НА КОНЗУЛИ
ЖФК Конзули - Биљанини извори 30:0 (15:0)

Гол по гол се редеа во мрежата на Билјанини Извори.ЖФК Конзули одигра еден одличен натпревар во кој постигна 30 голови а на полувреме резултатот беше 15:0.
Ова денеска во Логоварди беше драма на која ЖФК Конзули славеше,а ЖФК Билјанини Извори беа збунети и демотивирани од првото полувреме по петнаесет голови разлика и примиа двојно во второто полувреме.

Нема коментара:

Постави коментар