14.03.2014.

Викенд на „Пелистерскиот велеслалом„

ВРАЌАЊЕ НА ЕДНА ОД НАЈТРАДИЦИОНАЛНИТЕ СПОРТСКИ МАНИФЕСТАЦИИ ВО БИТОЛА
Како и секоја година така и годинава ПСК Пелистер на големо задоволство на љубителите на зимските спортови го организира Пелистерскиот велеслалом и ги повикува сите на заедничко дружење во ски центарот Копанки.

Категории:
Мажи
1. до 10 год..
2. од 11 до 15 год.
3. од 16 do 30 год
4.  над 30 год.

Жени
1. до 10 год..
2. од 11 до 15 год.
3. од 16 do 30 год
4.  над 30 год.

Сноуборд
ПОЧЕТОК - сабота 15.03.2014 во 10:00 часот - Копанки

Патеката за натпреварување ќе биде горната патека на ски-лифтот. Учеството е 100 денари и натпреварувачите можат да се пријават најдоцна до сабота во 09:00.часот на билетарницата пред жичарата каде ќе се доделуваат и стартните броеви.

Нема коментара:

Постави коментар