27.03.2014.

Јакимовски на центарот против Гостивар

МЛАДИОТ СКОПСКИ СУДИЈА В НЕДЕЛА ЌЕ ГО ВОДИ МЕЧОТ НА ПРВИОТ И ПОСЛЕДНИОТ ТИМ НА ТАБЕЛАТА
По втор пат оваа сезона младиот скопски судија Дејан Јакимовски ќе ја дели правдата на меч за бодови на битолски Пелистер. Овој пат тој ќе биде на центарот в недела од 16 часот против Гостивар под „Тумбе кафе„ во рамките на 25 коло.
ПЕЛИСТЕР - ГОСТИВАР
Главен судија: Дејан Јакимовски
Асистенти: Џенан Хајдари и Тони Стојановски (сите од Скопје)
Делегат: Миле Таноски (Ресен)

Контролор: Васил Алаџајков (Скопје)

Нема коментара:

Постави коментар