07.08.2014.

Чкембарите осветлуваат нов пропуст: „Зошто вратите на големата трибина беа заклучени?„

 ОФИЦИЈАЛНО СООПШТЕНИЕНА НАВИВАЧКАТА ГРУПА „ЧКЕМБАРИ„
Со официјално соопштение, навивачката група Чкембари обелоденува уште еден голем проблем на неделното „вечно дерби„ во Битола.
Зошто вратите на големата трибина беа затворени и зошто е донесена таква одлука кога меѓу 7000 луѓе има и такви кои сакаат да излезат порано, заради физиолошка потреба, заради освежување или едноставно заради напуштање на натпреварот пред неговиор крај. Соопштението го емитуваме во целост:

Нема коментара:

Постави коментар