05.08.2014.

ФОТО: И шпанска „Марка„ пишува за ШОК инцидентот во Битола


НЕМИЛИОТ НАСТАН ВО БИТОЛА ГО ОБИКОЛИ СВЕТОТ
Шпанскиот спортски весник со седиште во Мадрид „Марка“ не остана имун на немилиот настан кој се случи на натпреварот во Битола во неделата помеѓу Пелистер и Вардар.
„Марка“ со наслов „Навивач ја изгуби својата рака по експлозијата на шок-бомба од страна на полицијата“ на половина страна го објаснува неделното попладне во Битола со вознемирувачка фотографија од навивачот врз чија рака експлодира шок-бомбата.

Нема коментара:

Постави коментар