03.08.2014.

ФОТО: Селекторот „снима„ под Тумбе кафе

ВИДНИ ЛИЧНОСТИ НА ПРВОТО „ВЕЧНО ДЕРБИ„ ВО НОВАТА СЕЗОНА
На пет недели до мечот со Шпанија, селекторот на најдобрата македонска фудбалска репрезентација Бошко Ѓуровски се појави во свечената ложа на стадионот под Тумбе кафе во Битола.
Видно расположен Ѓуровски разговараше со двете раководства и со своите пријатели од Битола. Ова е прво доаѓање на новиот селектор во Битола по наименувањето на натпревар на Пелистер, иако во фебруари беше да ја претстави националната стратегија за младински фудбал заедно со Зоран Стратев. Минатата сезона, Пелистер го следеше и на неколку гостувања во Скопје и Тетово. 

Нема коментара:

Постави коментар