27.08.2014.

Одлуката за ФК Пелистер одложена за петок


ПО ЧЕТИРИ ЧАСА ДИСКУСИЈА, ИДНИНАТА НА ФК ПЕЛИСТЕР УШТЕ ПОНЕИЗВЕСНА
По четири часа дискусии на првата точка на дневниот ред на денешната седница на Советот на општина Битола, не беше донесен никаков заклучок и настана пролонгирање на одлуката во петок на нова седница.
Неколку часа жолчни дискусии главно околу понудениот договор на Габриел Папанастасатос, советот донесе одлука за одлагање на одлуката. В петок треба дефинитвно да се пресече меѓу единствената интернационална понуда и најавената соработка на општина Битола и Цермат која беше најавена пред неполн месец.

Нема коментара:

Постави коментар