03.08.2014.

Комитите тврдат: „Да не беа битолчани, не знам како ќе стигневме до болницата„

 ВАРДАРОВИТЕ НАВИВАЧИТЕ РАСКАЖУВААТ ЗА НЕМИЛИТЕ СЦЕНИ ПОД ТУМБЕ КАФЕ
 
„Шокиран сум. Не знам што да кажам. На стадионот имаше само едно возило на Брза Помош имаше десетина повредени. Најтешко повредениот замина со него, а ние останатите, кои што имавме помали повреди моравме да се снаоѓаме. За среќа „Чкембари„ со свои возила веднаш се појавија на местото. Не ставија во автомобили и не однесоа во болница. Се што ни беше потребно ни донесоа“  вели еден навивач за „Курир„
. Еден од оние кој успеа да ги пренесе скоро сите повредени навивачи е Ѓорѓи Силјанов - Монголо, кој во два наврати беше спонзор на Пелистер.

Нема коментара:

Постави коментар