02.08.2014.

Бајрамовска и Ламбевска претставени во словенечкиот Крим

РЕПРЕЗЕНТАТИВКИТЕ НА МАКЕДОНИЈА ПРЕТСТАВЕНИ ВО НОВИОТ КЛУБ ВО СЛОВЕНИЈА
Словенечкиот женски ракометен шампион, екипата на Крим, денеска во пресрет на почетокот на подготовките за новата сезона, ги претстави неколкуте нови засилувања, меѓу кои и нашите две поранешни репрезнативки, Мирјета Бајрамовска и Марина Ламбевски.
Битолчанката Мирјета Бајрамовска којa што летово пристигна од Металург и Марина Ламбевски која што дојде од рускa Астрахоча, идната сезона треба да претставуваат ударна игла во играта на некогашниот гигант, кој последните години преживува тешки моменти, предизвикани од финансиските проблеми.

Нема коментара:

Постави коментар