15.10.2014.

Шулески му суди на Пелистер со Хоризонт Турново

ПОЗНАТИ ДЕЛИТЕЛИТЕ НА ПРАВДАТА НА БИТОЛЧАНИ ПРОТИВ ХОРИЗОНТ ТУРНОВО 
Охридскиот судија Стевче Шулески е делегиран за главен судија на мечот в сабота помеѓу Пелистер и Хоризонт Турново во рамките на 11 коло на Првата фудбалска лига. Шулески по втор пат оваа сезона ќе му суди на битолчани, а мечот на битолчани со турновци се игра в сабота на 18 октомври во 14:30 часот.

Пелистер - Хоризонт Турново
Сабота - 18.10.2014 - 14:30 часот

Главен судија:
Стевче Шулески
Асистенти: Жарко Тодороски и Ацо Мацески (сите од Охрид)
Четврт судија: Тони Митревски (Битола)
Делегат: Дане Матеничаров (Дојран)
Контролор: Зоран Јосифов (Кавадарци)


Нема коментара:

Постави коментар