30.10.2014.

Ставрев на центарот во Скопје

НАЈДОБРИОТ МАКЕДОНСКИ СУДИЈА НА ЦЕНТАРОТ В САБОТА НА НАЦИОНАЛНАТА АРЕНА ВО СКОПЈЕ
Десет дена по елиминацијата во Купот против Рабиотнички, фудбалерите на Пелистер се враќаат на местото каде најчесто со наведнати глави ги напуштаат средбите. Најдобриот македонски судија Александар Ставрев е делегиран да ја дели правдата на мечот в сабота попладне од 13:30 часот.

Работнички - Пелистер (Сабота 01.11.2014) - 13:30 часот
Главен судија: Александар Ставрев
Асистенти: Марјан Кировски и Дејан Костадинов (сите од Скопје)
Делегат: Зора Мојсоски (Македонски Брод)

Контролор: Ѓорѓе Гоцевски (Струмица)

Нема коментара:

Постави коментар