17.10.2014.

Oвој викенд кадетска одбојка во Битола

ДЕНОВИ НА КАДЕТСКАТА ОДБОЈКА В НЕДЕЛА ВО НАШИОТ ГРАД
Овој викенд ќе биде означен почетокот на кадетското првенство на Македонија, во организација на ОК Пелистер волеј кој е домаќин на првиот турнир:

ДРЖАВНО ПРВЕНСТВО - КАДЕТКИ 
Г - група - 19.10.2014 

Сала - СОЕУ “Јане Сандански“

Пелистер Волеј - 11 Октомври 10:30
Валандово - Виола Волеј 11:45
11 Октомври - Валандово 12:30
Виола Волеј - Пелистер Волеј 14:15

Нема коментара:

Постави коментар