17.11.2014.

Битолчанката Бајрамовска трет стрелец во Лигата на шампионките

И ВО СВОЈОТ НОВ КЛУБ, МИРЈЕТА БАЈРАМОВСКА БЛЕСКА И ВЕЌЕ Е ПРИ ВРВОТ НА ЛИСТАТА НА СТРЕЛЦИ ВО ЛИГАТА НА ШАМПИОНКИТЕ
Битолчанеката Мирјета Бајрамовска, која го носи дресот на Крим Меркатор од Словенија со 34 гола е трет најдобар стрелец во Лигата на шампионките.
На чело со 36 гола изби Горица Ачимовиќ од Хипо, а втора со 35 е Ида Оден од Савехоф.

Листа на стрелци

36 гола: Горица Ачимовиќ (Хипо)
35 гола: Ида Оден (Савехоф)
34 гола: Мирјета Бајрамовска (Крим Меркатор)

Нема коментара:

Постави коментар