18.12.2014.

Битолските гимнастичари ги собраа наградите во Виница

СПУШТЕНАТА ЗАВЕСАТА НА ГИМНАСТИЧКАТА 2014 ГОДИНА СО МНОГУ ПРИЗНАНИЈА ЗА БИТОЛСКИТЕ НАДЕЖИ
Во Виница во хотел “Слив” вчера се одржа манифестацијата „Избор на најуспешни гимнастичари и спортски работници за 2014 година„, Натпреварувачите од КГС “Партизан” Битола ги освоија поголемиот дел од признанијата:


1.Марко Димовски
Најдобар гимнастичар во А-лига
КГС “Партизан” Битола во помлади пионери

2.Кристијан Кебаковски
II место во А-лига
КГС “Партизан” Битола во млади јуниори

3.Никола Бошевски
III место во А-лига
КГС “Партизан” Битола во млади јуниори

4.Иван Крстевски
Најдобар гимнастичар во А-лига
КГС “Партизан” Битола во сениори

5.Игор Ацевски
II место во А-лига
КГС “Партизан” Битола во сениори

6.Елеонора Димковска
Најдобар гимнастичар во А-лига
КГС “Партизан” Битола во постари пионерки

7.Сара Силјановска
III место во А-лига
КГС “Партизан” Битола во постари пионерки

8.Љубица Илијевска
Најдобар гимнастичар во А-лига
КГС “Партизан” Битола во јуниорки

9.Тамара Стерјовска
II место во А-лига
КГС “Партизан”Битола во јуниорки

10.Јулијана Саламовска
III место во А-лига
КГС “Партизан”Битола во сениорки

11.КГС ”ПАРТИЗАН” БИТОЛА
Најдобар клуб во ЖСГ

12.Марина Илијевска
Најдобар  тренер во ЖСГ

13.Димче Миновски

Придонес за афирмација на ФГСРМ на медиумски план

Нема коментара:

Постави коментар