06.12.2014.

Комплетиран стручниот штаб на ФК Пелистер

ПОЗНАТИ СОРАБОТНИЦИТЕ НА ХАЏИЕВСКИ ВО СТРУЧНИОТ ШТАБ НА ПЕЛИСТЕР 
По официјализацијата на договорот со шефот на стручниот штаб на Пелистер, Ѓоко Хаџиевски познат е неговиот тим на соработници, кои веќе започнаа со работа.
Прв асистент на Хаџиевски, ќе биде Никола Аврамовски, а тренер на голмани како и во претходниот период Сашо Петровски. Како и Хаџиевски и соработниците потпишаа долгорочни договори, како дел од целиот проект. Сите тие ќе имаат ингеренции и мониторинг и врз младинската академија на клубот. 

Нема коментара:

Постави коментар