26.09.2014.

Мустафи главен судија в недела во Штип

МЛАД ТЕТОВСКИ СУДИЈА ЌЕ ЈА ДЕЛИ ПРАВДАТА В НЕДЕЛА ПОД ИСАРОТ
Младиот тетовски судија Фатон Мустафи за прв пат оваа сезона во натпревар за бодови ќе му суди на Пелистер. Тој беше делегиран од ФФМ за мечот од 9 коло в недела под Исарот против Брегалница. 

Брегалница - Пелистер
Недела – 28.09.2014  година – 15:30 часот
Главен судија: Фатон Мустафи (Тетово)
Асистенти: Небојша Ѓорѓиевски (Брвеница) и Марјан Стојанчевски (Скопје)
Четврт судија: Александар Ангелов (Кочани)
Делегат: Владо Крстевски (Скопје)
Контролор: Миле Стојчевски (Скопје)


Нема коментара:

Постави коментар