26.04.2014.

„Пелистерка„ со екстра премија за пелистерци

10.000 МОТИВИ ЗА ПЕЛИСТЕРЦИ ДА СЛАВАТ ВО НАРЕДНИТЕ ДВЕ КОЛА
На последниот тренинг пред натпреварот со Работнички, еден од клубските спонзори на ФК Пелистер оваа сезона Пелистерка ги посети фудбалерите на и им вети 10.000 евра доколку на следните два натпревари од можните 6 освојат најмалку 4 бода.
По мечот со „романтичарите„ зелените му гостуваат на Хоризонт Турново. Самите натпревари со директните конкуренти од врвот представуваат огромна мотивација кај фудбалерите, но оваа и тоа како ќе биде мотив плус за фудбалерите на Драган Бочевски.

Нема коментара:

Постави коментар