26.11.2013.

Стефков за прв пат сезонава ќе му суди на Пелистер

МЛАД СКОПСКИ СУДИЈА, ДЕЛЕГИРАН ЗА МЕЧОТ ОД ВОНРЕДНОТО КОЛО ПОМЕЃУ ПЕЛИСТЕР И ГОСТИВАР
Младиот скопски судија Симеон Стефков за прв пат во овој шампионат е делегиран да ја дели правдата на меч на Пелистер. Зелените на мечот со Гостиват под Тумбе кафе, ќе се борат за првенствени бодови во вонредното коло со арбитража на делители на правдата од главниот град.
ПЕЛИСТЕР - ГОСТИВАР (Среда 27.11.2013 година - 13 часот)

Главен судија: Симеон Стефков - Скопје
Прв асистент: Тони Стојановски - Скопје
Втор асистент: Џенан Хајдари - Скопје
Четврт судија: Дарко Стојчевски - Скопје
Контролор: Зоран Николовски - Скопје                
Делегат: Горан Михајловски - Скопје                 
  

Нема коментара:

Постави коментар