22.11.2013.

Ецкоски ја доби довербата на ФФМ за неделното дерби


ИСКУСЕН СУДИЈА ОД ОХРИД Е ДЕЛЕГИРАН ЗАНАЈВОЗБУДЛИВИОТ НАТПРЕВАР ОД 16 КОЛО
Охридскиот судија Марјан Ецкоски ќе ја дели правдата на дербито од 16 коло на Првата фудбалска лига помеѓу Металург и Пелистер. Делегиран е судија со кого Пелистер нема пораз оваа сезона и да се надеваме дека таков ќе биде билансот и по неделниот меч во Автокоманда.

Металург - Пелистер

(24.11.2013 година - 13:00 часот)

Главен судија: Марјан Ецкоски - Охрид
Прв асистент: Жарко Тодоровски - Охрид
Втор асистент: Ацо Мацески - Струга
Четврт судија: Вјолца Изеири - Гостивар
Контролор:
Васил Мутков - Скопје
Делегат:
Илија Митров - Штип

Нема коментара:

Постави коментар