06.12.2013.

Констенчев на центарот против Напредок

СПОРЕД ОЧЕКУВАЊАТА СКОПСКИ СУДИЈА ЌЕ СУДИ ПРОТИВ НАПРЕДОК
Младиот скопски судија Никола Костенчев по втор пат во сезоната е делегиран да ја дели правдата на меч на Пелистер. Последниот натпревар во првиот дел од шампионатот против Напредок в недела, ќе има комплетно скопска судиска четворка.


ПЕЛИСТЕР - НАПРЕДОК 
Недела 08.12.2013 година - 13:00 часот
Главен судија: Никола Костенчев - Скопје
Прв асистент: Џенан Хајдари - Скопје
Втор асистент: Дејан Димитријевиќ - Скопје
Четврт судија: Дарко Стојчевски - Скопје
Контролор:
Делчо Јакимовски -  Скопје
Делегат:
Штерјо Ѓорѓиев - Свети Николе

Нема коментара:

Постави коментар