27.12.2013.

Браво за хуманите „Чкембари„

ПРЕКРАСНА ХУМАНА ИНИЦИЈАТИВА НА НАЈСТАРАТА НАВИВАЧКА ГРУПА ВО МАКЕДОНИЈА
Нова хуманитарна акција на навивачката група „Чкембари„ Во соработка со македонската православна црква, денес битолските навивачи донираа храна и новогодишни пакетчина на неколку битолски семејства, на кои тоа им е неопходно.
Тие се надеваат дека со оваа нивна скромна помош, ќе им ги напраате Новогодишните и Божиќните празници малку повесели.

Нема коментара:

Постави коментар