31.07.2014.

Благоја Китановски, нов спортски директор на Младост Царев двор

НОВА ПРОМЕНА КАЈ АМБИЦИОЗНИОТ ВТОРОЛИГАШ ОД ЦАРЕВ ДВОР
Легендарниот бивш фудбалер на Пелистер, а подоцна и тренер и спортски директор Благоја Китановски од денес е именуван за нов спортски директор на второлигашот Младост Царев двор.
Китановски кој последен пат беше спортски директор на Пелистер до 2012 година, веднаш ќе има полни раце работа, пред се околу назначувањето на новиот тренер. Екипата во овој момент ја води Васко Стојчевски, по оставката на Кире Стерјов, кој продолжи да работи во клубот како координатор на младинската школа.

Нема коментара:

Постави коментар