31.07.2014.

Охридски судија за „вечното дерби„


ФФМ ГИ ДЕЛЕГИРАШЕ СУДИИТЕ ЗА ПРВОТО „ВЕЧНО ДЕРБИ„ ВО СЕЗОНАТА
ФФМ делегираше охридски судии за првото „вечно дерби„ на македонскот фудбал. Искусни делители на правдата ќе бидат на центарот в недела од 17:30 часот на стадионот под Тумбе кафе.
Главен судија - Марјан Ецкоски (Охрид)

Прв помошник- Жарко Тодоровски (Охрид)

Втор помошник- Илчо Јордановски (Прилеп)

Контролор - Илир Сеља (Струга)

Нема коментара:

Постави коментар