07.07.2013.

ФОТО ГАЛЕРИЈА: Пелистер во бугарскиот рај за подготовки

Првите два дена од бугарските подготовки Пелистер ги мина во малото место Тетевен, а од денес е во Банско, каде ќе остане до крајот на неделата и ќе ја помине централната фаза на подготовки. И во хотел „Олимп„ во Тетевен и во хотел „Белведере„ во Банско, пелистерци тренираат и се подготвуваат во оптимални услови.
Еве како изгледаат објектите каде избраниците на Бочевски ја брусат формата за сезоната 2013/14.

                                          Тетевен 
БанскоНема коментара:

Постави коментар