10.01.2015.

Нов почеток на академијата на ФК Пелистер

ДЕФИНИРАН ПОЧЕТОКОТ СО РАБОТА НА ШКОЛАТА НА БИТОЛСКИОТ КЛУБ
Академијата на ФК Пелистер врши упис на таленти во своите возрасни категории за новата 2015 година. По реструктуирањето и новиот раководечки тим во клубската школа, Пелистер најавува поинаков принцип на работа. Затоа ги дефинира и термините за состаноци во возрасните категории на кои ќе бидат одредени и групите за работа и нивните одговорни тренери.   

Распоред по генерации

96/97/98 среда 14.01. - 11часот
99/2000 среда 14.01. - 12часот
2001/2002 сабота 17.01.- 11часот
2003/2004 сабота 17.01. - 11:30 часот

2005/2009 сабота 17.01. - 12:15 часот

Нема коментара:

Постави коментар