07.10.2012.

Битола му го остави „фенерот„ на Преспа

Со победата над Преспа, ракометарите на Битола за прв пат се радуваа во новата сезона
Преспа 2010 - Битола 23:39 (12:15)

Спортска сала „Младост„ - Битола. Гледачи: 200
Судии: Бојан  Стефановски и Александар Ангелевски (Битола)
Делегат: Јован Василев (Битола)

Преспа:
Трајановски (6 одбрани), Ставревски (5 одбрани), Бочаковски, Најдовски, Нешовски 1, Ангеловски, Лековски 4, Андоновски 4, Василевски 4, Мешуревски 1, Зузановски 1, Китановски 1, Јошевски 7

Седмерци: 5/1
Исклучувања: 4 минути

Битола:
Н. Ѓорѓиевски (6 одбрани),Б. Петковски (7 одбрани), Мојановски 3, Илиевски 1, Ф. Петковски 1, Јаневски 7, Т. Георгиевски 8, Бојчевски 3, Босеовски, Талевски, Митревски 2, Најдовски 4, А. Петковски 1, Б. Илиевски 2, Мојсов 4, Димитровски 3

Седмерци: 2/2
Исклучувања: 6 минути

Нема коментара:

Постави коментар