28.04.2015.

Пелистерци плеј-аутот го почнуваат од Турново

ПОЗНАТ РАСПОРЕДОТ НА ПЛЕЈ-АУТОТ ЗА ФУДБАЛЕРИТЕ НА ПЕЛИСТЕР
Со одигрувањето на денешните последни два меча од 27 коло, заврши третиот круг од шампионатот на Македонија. Од в недела почнува плеј-офот и плеј-аутот, а познати се и двојките за преостанатите шест кола. Пелистер стартува со две гостувања во Турново и Тетово.

28 коло
03.05.2015 (НЕДЕЛА) 16:00 часот
Турново - ПЕЛИСТЕР
Брегалница - Тетекс

29 коло
06.05.2015 (СРЕДА) 16:00 часот
Тетекс - ПЕЛИСТЕР
Брегалница - Турново

30 коло
10.05.2015 (НЕДЕЛА) 16:30 часот
ПЕЛИСТЕР - Брегалница
Турново - Тетекс

31 коло
17.05.2015 (НЕДЕЛА) 16:30 часот
ПЕЛИСТЕР - Турново
Тетекс - Брегалница

32 коло
24.05.2015 (НЕДЕЛА) 16:30 часот
ПЕЛИСТЕР - Тетекс
Турново - Брегалница

33 коло
27.05.2015 (СРЕДА) 16:30 часот
Брегалница - ПЕЛИСТЕР

Тетекс - Турново

Нема коментара:

Постави коментар