11.01.2014.

Марјан Секуловски, нов селектор на Мјанмар?

ДАЛИ ВО АЈЕЈАВЕДИ ЈУНАЈТЕД, МАРЈАН СЕКУЛОВСКИ ЌЕ СТАНЕ СЕЛЕКТОР НА МЈНАМАР?
40 годишниот македонски стручњак Марјан Секуловски е еден од кандидатите за селектор на Мјанмар. Откако битолчанецот веќе две години работеше во оваа азиска земја како тренер на екипата Ајејавади Јунајтед, сега е еден од кандидатите за селектор на Мјанмар. Во текот на наредната недела ќе се знае нешто повеќе околу тоа какви се шансите Секуловски да ја победи конкуренцијата и да стане селектор. Претходно во два наврати, Секуловски ја водеше екипата на Пелистер, беше тренер на кратовски Силекс и 11 Октомври пред да замине за Азија. 

Нема коментара:

Постави коментар