09.09.2015.

ФФМ му се заблагодари на Николче Новески

БИТОЛЧАНЕЦОТ ПОЗДРАВЕН ОД 25.000 ЛУЃЕ НА НАШИОТ НАЈГОЛЕМ СТАДИОН
Пред почетокот на натпревар Македонија - Шпанија официјално признание од ФФМ доби едно од најголемите имиња нашиот фудбал, битолчанецот Николче Новески. Новески заврши со репрезентацијата со 64 натпревари и голема посветеост и професионалност.
Благодарност за целокупниот негов придонесе за репрезентативниот фудбал минатите повеќе до  десет години доби претседателот Илчо Ѓорѓиоски, но и од 25.000 присутни гледачи на националната арена „Филип Втори“ во Скопје.

Нема коментара:

Постави коментар