26.09.2015.

ФОТО: „Чкембарите“ со забава на Широк сокак го прославија 30 роденден

РОДЕНДЕНОТ НА „ЧКЕМБАРИТЕ“ ГЛАВЕН НАСТАН И ВО ТЕКОТ НА ОВОЈ ВИКЕНД 
Илјадници битолчани се собраа низ најориенталната улица на Балканот „Широк сокак„ да го прослават својот 30 роденден со забавна програма и пиротехничко шоу.
Дури и случајните минувачи се вклучија во општиот хепенинг кој го компелтира четвртиот ден од прославата. Утре следува најчестиот дел. Присуството на „Чкембарите“ со своите миленици на трибините да ги бодрат прво фудбалерите, потоа и ракометарите. Нема коментара:

Постави коментар