28.09.2015.

Битолска доминација на мотокрос трката на Братиндол

НОВА ЕГЗИБИЦИЈА НА КИКО ИЛИОСКИ НА ПАТЕКАТА КРАЈ БРАТИНДОЛ
Тројна битолска победа на трката од државниот шампионат во мотокрос која се возеше на патеката на Братиндол крај Битола. Учесниците и во источно-европскиот шампионат, Костов и Илиоски и младиот Станковиќ со своите победи им понудија одлична забава на многубројните гледачи крај патеката.

МХ1
Христијан Илиоски (МК Пелистер)
Гоце Томовски (МК Гого)
Драган Ванов (МК Мото Велес)

МХ2
Христијан Станковиќ (МК Мотостарс)
Симеон Николовски (МК Мотостарс)
Виктор Караколев (МК Мото Велес)

МХ3
Борче Костов (МК Ноќни волци)
Денис Николиќ

Борис Мојсов (МК Ноќни волци)

Нема коментара:

Постави коментар